Net Bollywood! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Lieke en Lotte - WaarBenJij.nu Net Bollywood! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Lieke en Lotte - WaarBenJij.nu

Net Bollywood!

Door: Liek en Lott

Blijf op de hoogte en volg Lieke en Lotte

13 Maart 2012 | Nepal, Kathmandu

Whaaaaa we zijn dr! Prima vlucht, ofja best een luxe vlucht. 10min. te vroeg (extra tijd!), onze baggage heelhuids terug en een nieuwe reisvriendin die voor ons een taxi heeft weten te regelen! Beter begin kan haast niet.
Taxi was trouwens een klein oud barrel, maar onze chauffeur gebruikt hem tevens als terreinwagen. Wat overigens ook wel moet in deze stad, vol onverharde smalle straatjes. Het is net of we een Bollywood film zijn binnen gereden. Overal honden, mensen, auto's, lichtjes, scooters, kleuren, muziek en handel (would you like some hash? NO THANS!).
Aangekomen bij het guesthouse, moesten meteen verkassen vanwege een "verbouwing". Duurt een week, maar gelukkig kunnen we morgen al weer terug (huh?!). Nu trouwens ook prima kamer a 3 euries per nacht. Ach en kleine mankementen heb je altijd.. Lekkende wc, maar gelukkig loopt het spoelwater zo het doucheputje in (uhh...). Spullen gedropt, wc papier ingeslagen en nu net een lekker noodlesoepje met naanbrood achter de kiezen. Met wat Nepalese thee om te proosten op het begin van onze reis!

Dat is het voor nu, wij gaan vechten met de jetlag.
Terusten!

Liek en Lott

• 13 Maart 2012 - 13:44

Marchien:

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Welterusten :)

• 13 Maart 2012 - 14:09

Carlijn G:

Hee meiden!
    Klinkt al als een heel avontuur, en dat is dan nog maar de eerste dag! Geniet ervan en maak er een toptijd van!
    Liefs

• 13 Maart 2012 - 15:48

Beppie:

Oww... de jaloezie groeit gestaag..

• 13 Maart 2012 - 16:03

Wendy:

Fijn dat het al een goed begin is! Laat de rest maar komen

• 13 Maart 2012 - 16:06

Emmamma:

Zucht.....;)

• 13 Maart 2012 - 17:41

KellY:

Prima begin zou ik zo zeggen;)
    Succes met de jetlag dames!
    x

• 14 Maart 2012 - 07:32

Papa:

Gisteren het appje ter geruststelling. Heerlijke luxe lees ik. Geniet ervan en neem ff een lekker dagje niksen om rond te snuffelen en te wennen.
    xx (voor ieder één)

• 14 Maart 2012 - 08:07

Imke:

Dag lieve meiden!!
    Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Geniet ervan, jullie avontuur is nu echt begonnen :D!
    xx

• 14 Maart 2012 - 21:04

Bert:

Fijn dat jullie al een begin hebben gemaakt met de reis.
    Nog leuker is te lezen dat je al gedaald ben en de sfeer van het onderweg zijn al aardig te pakken hebben.
    Anneke heeft leuke beelden gemaakt van het afscheid op schiphol.
    We zullen het wanneer menno en de andere komen laten zien. We blijven op de hoogte en ik vind het hartstikke leuk om het onderweg zijn te volgen.
    Ik reis met jullie mee.
    groet, bert.

• 15 Maart 2012 - 05:45

Gerry:

Hoi meiden...
    Dat klinkt goed voor een eerste dag.
    Er zullen er nog vele volgen........
    Vanaf vandaag dus even iedere dag in mijn mailbox kijken, want zo snel had ik nog geen berichtje hier verwacht.
    Wel fijn......
    Hebben jullie de jetlag al overwonnen?
    Geniet ervan.
    X

• 15 Maart 2012 - 23:54

Myriam:

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen,
    Al een flink avontuur om mee te beginnen dat houd het spannend toch.
    Meiden geniet ervan en ik ga jullie verslagen volgen ben benieuwd naar alle verhalen.

Liefs Myriam